literatuur

Beste verhaal uit de Sallandse IJsselstreek

Lezers van de huis-aan-huiskrant Reklamix kunnen hun schrijverstalent laten zien door mee te doen aan de wedstrijd ‘Beste Verhaal uit de Sallandse IJsselstreek’. Samen met de stichting Kunst & Cultuur Olst-Wijhe is deze schrijfwedstrijd uitgeschreven.

Schrijftalent
Kunst & Cultuur Olst-Wijhe, een door en voor Olst-Wijhenaren opgerichte stichting met hart voor het culturele leven in hun gemeente. Daar in die Sallandse IJsselstreek borrelt het van de creativiteit. Muziek, theater en allerlei vormen van beeldende kunst. Van beroepskunstenaar tot amateurmuzikant en alles daar tussenin. Maar er miste nog iets … een podium voor schrijftalent. En nieuwsgierig naar wat er aan schrijftalenten leeft in de Sallandse IJsslstreek kwam deze unieke samenwerking tot stand tussen Reklamix en Stichting Kunst & Cultuur Olst-Wijhe.

Alleen lezers Reklamix
Meedoen aan de wedstrijd kan alleen als de schrijver woont in het verspreidingsgebied van de huis-aan-huiskrant Reklamix, de Sallandse IJsselstreek dus. Inzenden kan nog tot en met 28 februari 2021. De 8 beste verhalen worden half maart 2021 gepubliceerd in een special van de Reklamix. Voor de beste drie verhalen is een geldprijs beschikbaar.

Meer lezen over dit initiatief? Kijk op de site van Kunst & Cultuur Olst-Wijhe

1 reactie

Klik hier om een reactie achter te laten